De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als medisch advies. Wij zijn geen medische professionals en bieden geen medische diagnose, behandeling of advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde medische specialist voordat u enige van de behandelingen, producten, of adviezen die op deze website worden besproken, uitprobeert of in overweging neemt.

Hoewel we de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samenstellen, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie. De informatie kan verouderd zijn of onvolledig, en individuele medische situaties kunnen variëren.

Het gebruik van informatie van deze website is geheel op eigen risico. We aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enige schade, verlies of letsel als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website. Het is van cruciaal belang dat u altijd advies inwint bij een erkende medische professional voordat u beslissingen neemt over uw gezondheid en welzijn.

Onthoud dat medische omstandigheden complex kunnen zijn en dat alleen een medische specialist de juiste beoordeling en begeleiding kan bieden op basis van uw specifieke behoeften en situatie.